Nyheter från GymAuktioner

Här hittar du senaste nyheter från GymAuktioner och vad som händer på begagnatmarknaden för gym- och träningsutrustning.

gymauktioner_årets-största-gymauktioner-hittar-du-hos-oss

Våra senaste Nyheter från GymAuktioner med artiklar finns här:

På en GymAuktion i Sverige kan träningsutrustning och kompletta gym från världsledande varumärken bli dina till ett riktigt fyndpris.  Allt du behöver göra är att buda på någon av dina favoritmaskiner!

Köp Motionscykel hos Energikällan och Nyheter från GymAuktioner

GymAuktioner’s nya gymprodukter är från GrandMaster, Ziva, Eurosport, Bodytone & Allstrength. Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet. Med dessa varumärken kan vi utrusta kompletta gym oavsett storlek eller önskemål till ett oslagbart pris.

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen

GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Köp Löpband hos GymPartner Finance

Inspiratörer hos Energikällan

Vår personal i gruppträningen kallas Inspiratörer och de finns för Din skull. De hjälper, tar hand om, inspirerar och uppmuntrar Dig i din träning. De besitter självklart en bra kunskap om träning och hälsa, men framför allt har de enorm förmåga att ta hand om och inspirera människor. Våra Inspiratörer är i alla åldrar, har olika bakgrunder och brinner för att få andra människor att finna glädjen i att träna.

Deras motto är ”Den bästa träningen är den som blir av”

Snoozade du i morse?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *