Om oss

nstrNathalie på 076-00 60 464

VISION OCH FILOSOFI

Om MenyTräning -Energikällan ´s Gruppträning

Vision

MenyTräning vill få så många som möjligt att börja motionera och finna glädjen i detta. Vi vill skapa positiva träningsminnen för våra deltagare. Detta genom att leverera härliga träningsupplevelser, få alla att utföra träningen och utvecklas ifrån sin egen nivå och kapacitet.

Gruppträning

Vi erbjuder ett stort och brett utbud av gruppträning. Alla klasser är 30 minuter och kan kombineras ihop, för den som så önskar. Våra värdar hjälper dig att hitta rätt aktivitet och ger dig den information du behöver veta innan du provar första gången. På vårt center finns det en ansvarig för MenyTräning, som utvärderar, säkerställer och utvecklar MenyTräning, allt för att hålla den bästa träningskvalitén för Dig.

MenyTräning – Det ska vara roligt att träna!

Filosofi

Vår erfarenhet och kunskap kring träning och friskvård är lång och gedigen. Vi vet, tyvärr, att det är ytterst få människor som fått uppleva träning som något positivt. Jobbigt, tråkigt och tar tid är ganska vanligt förekommande kommentarer. Vår strävan är att ge alla våra deltagare en rolig och effektiv träning som ger resultat, men som ändå är anpassad utefter varje enskild individ.

Inspiratörer

Vår personal i gruppträningen kallas Inspiratörer och de finns för Din skull. De hjälper, tar hand om, inspirerar och uppmuntrar Dig i din träning. De besitter självklart en bra kunskap om träning och hälsa, men framför allt har de enorm förmåga att ta hand om och inspirera människor. Våra Inspiratörer är i alla åldrar, har olika bakgrunder och brinner för att få andra människor att finna glädjen i att träna.

Deras motto är ”Den bästa träningen är den som blir av”

Our team

Nathalie Scott

CEO

Allt tog sin början i ett genuint intresse för träning och att hålla sig i form, samt en vilja att ha ett eget gym hemma som kunde erbjuda bra träning för hela kroppen. Vi gillar inte träningsutrustning som inte ger resultat. Du har säkert sett reklam om all möjlig träningsutrustning eller metoder som ska ge dig ett “SIX pack” på bara några veckor, tyvärr är det inte riktigt så enkelt. Det krävs hård träning, uthållighet, vilja, svett och till sist men inte minst bra utrustning att träna med. Vi är övertygade om att enkel träningsutrustning ofta också är den bästa, det är otroligt vilken bra allsidig träning man får med enbart skivstång, bänk och några fria vikter.

Martin MaXimus

GymMentor & Designer

GymPartner Träningsutrustning AB säljer endast träningsmaskiner och träningsredskap som har ett syfte och som vi har med valt ut med omsorg för att kunna leverera träningsutrustning av så hög kvalité som möjligt till bästa tänkbara pris – seriös träningsutrustning för seriösa resultat helt enkelt!

manlig frukost bestående av kaffe, snus och testosteron

Danny Scott

Instruktör & Inspiratör

Danny berättar att Energikällan Biskopsgården är ett gym som satsar stort på att du ska trivas bättre än bäst. Hos oss finner du bland annat en lättsam och avslappnad stämning med lite smått galen personal med Nathalie i spetsen. Förutom det så hittar du även fria vikter, träningsmaskiner, gruppträningspass, bastu, och personlig träning. Vi har valt och satsa stort på att alla ska känna sig "hemma" hos oss. Vi har 350m2 gym med många kurser och gruppträningspass per vecka. Allt från kettlebells, yoga, cykling, bodypump, mamma-barn-träning och mycket mer. Trots att vi är så tokiga fick vi äran att bli utnämnda till årets gym 2021 av GymPartner Sweden.

Why Us?

Best Filming Equipment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

10 Years of Experience

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Professional Editing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our Address

1 Gibfield Park Ave Atherton Manchester M46 0SU