Anpassat träningsprogram och plan

Anpassat träningsprogram och plan… är oavsett om du tränar på gymmet, utomhus eller hemma. Det är viktigt att ha ett regelbundet träningsprogram för att få resultat. Dessutom ska träningen vara rolig och baserad på den typ av träning du tycker om. Du behöver inte nödvändigtvis ha ett medlemskap i ett fitness-center för att få träna, men ändå är ett träningsprogram som är skräddarsytt för dina önskemål och mål nödvändigt.

Anpassat träningsprogram och plan

Energikällans Personliga tränare ger dig just det; ett träningsprogram som är skräddarsytt efter dina behov oavsett var du tränar, när och hur ofta du vill träna. Dessutom kan du få ett träningsprogram för rehabiliteringsträning efter skada eller operation, eller anpassad träning under eller efter graviditeten.

Träningsplan med full översikt över veckans träningspass är också en förutsättning för att du ska kunna slutföra och nå dina mål. Både träningsprogrammet och planen är upprättade i enlighet med din vardag och dina önskemål om träning.

Det ska vara lätt att leva ett aktivt liv! Boka tid för introduktion &  instruktion av gymmaskinerna hos Nathalie på 076-00 60 464 som gör ett Anpassat träningsprogram och plan för dig.

Energikällan på Google

Blogg

Anpassat träningsprogram och plan

 

 

nstrNathalie på 076-00 60 464

Träna med ett Anpassat träningsprogram och plan för dig utomhus

Älskar du naturen och friluftslivet? Bor du på landsbygden eller nära staden med stora gröna lungor? Du kommer att bli förvånad över hur mycket ”träningsutrustning” det finns ute i parker eller längs stigar!

Bra exempel på utomhusträning är övningar som:

Dips och Step up på bänken

Armhävningar mot en bänk

Kliva upp på en stor trädstubbe

Ryggdrag i en gren eller räcke

Det finns inte heller någon gräns för hur länge du kan träna utomhus. Att träna utomhus kan göras året om – du måste bara klä dig efter förutsättningarna. Vad är bättre med rosor i kinderna efter ett bra träningspass ute i friska luften?

En jogging följt av några enkla men effektiva styrketräningar? Detta kan snabbt bli en riktigt hård träning du vill upprepa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *