Energikällan Biskopsgården – GÖTEBORGS NYA LIVSSTILSCENTER

Energikällan Biskopsgården är ”Det Lätta Valet” för dig i Göteborg, är ett livsstilscenter för dig som inte har tränat tidigare och för dig som inte känner dig hemma på ett traditionellt träningscenter.

Energikällan Biskopsgården

Energikällan Biskopsgården – GÖTEBORGS NYA LIVSSTILSCENTER

Välkommen till Ditt nya livsstilscenter – Energikällan             

På Energikällan Biskopsgården erbjuder vi följande:

  • MenyTraining, 25 minuters klasser där du alltid har möjlighet att delta efter din egen förmåga. Du kan välja mellan styrka, kondition och kropp & själ pass.
  • Funwalking, ett gruppträningskoncept som ger dig bättre kondition och som bränner massor utav fett, samtidigt som du stärker både överkropp och ben.
  • Kondition och styrkemaskiner för dig som vill träna individuellt.

Boka tid med en hälsovägledare, så bjuder vi på en personlig rundvisning och en kostnadsfri behovsanalys (värde 600 kronor).

Ring oss idag på 0300–28080

Som medlem kan du alltid träna måndag – söndag mellan 05.00 – 21.00 med hjälp av ditt inpasseringstag.

VISION OCH FILOSOFI hos Energikällan Biskopsgården

Om MenyTräning -Energikällan ´s Gruppträning

Vision

MenyTräning vill få så många som möjligt att börja motionera och finna glädjen i detta. Vi vill skapa positiva träningsminnen för våra deltagare. Detta genom att leverera härliga träningsupplevelser, få alla att utföra träningen och utvecklas ifrån sin egen nivå och kapacitet.

Gruppträning

Vi erbjuder ett stort och brett utbud av gruppträning. Alla klasser är 30 minuter och kan kombineras ihop, för den som så önskar. Våra värdar hjälper dig att hitta rätt aktivitet och ger dig den information du behöver veta innan du provar första gången. På vårt center finns det en ansvarig för MenyTräning, som utvärderar, säkerställer och utvecklar MenyTräning, allt för att hålla den bästa träningskvalitén för Dig.

MenyTräning – Det ska vara roligt att träna!

Filosofi

Vår erfarenhet och kunskap kring träning och friskvård är lång och gedigen. Vi vet, tyvärr, att det är ytterst få människor som fått uppleva träning som något positivt. Jobbigt, tråkigt och tar tid är ganska vanligt förekommande kommentarer. Vår strävan är att ge alla våra deltagare en rolig och effektiv träning som ger resultat, men som ändå är anpassad utefter varje enskild individ.

Inspiratörer

Vår personal i gruppträningen kallas Inspiratörer och de finns för Din skull. De hjälper, tar hand om, inspirerar och uppmuntrar Dig i din träning. De besitter självklart en bra kunskap om träning och hälsa, men framför allt har de enorm förmåga att ta hand om och inspirera människor. Våra Inspiratörer är i alla åldrar, har olika bakgrunder och brinner för att få andra människor att finna glädjen i att träna. Om oss 

Snoozade du i morse? Energikällan Biskopsgården
Energikällan Biskopsgården
Snoozade du i morse?
I så fall är du inte ensam, uppåt 50 % snoozar varje dag.

Energikällan på Facebook 

Energikällan på Google 

Deras motto är ”Den bästa träningen är den som blir av”

Energikällan Biskopsgården är utrustad av GymPartner Träningsutrustning 
Välkommen in och träna med oss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *